Wednesday, May 24, 2006

My Name is KSS

My Name is Kim Sam-Soon Over The Rainbow

Somewhere over the rainbow
Way up high
There's a land that I heard of
Once in a lullaby

Somewhere over the rainbow
Skies are blue
And the dreams that you dare to dream
Really do come true

Some day I'll wish upon a star
And wake up where the clouds are far behind me
Where troubles melt like lemondrops
Away above the chimney tops
That's where you'll find me

Somewhere over the rainbow
Bluebirds fly
Birds fly over the rainbow
Why then, oh why can't I?
Some day I'll wish upon a star
And wake up where the clouds are far behind me
Where troubles melt like lemondrops
Away above the chimney tops
That's where you'll find me

Somewhere over the rainbow
Bluebirds fly
Birds fly over the rainbow
Why then, oh why can't I?

If happy little bluebirds fly
Beyond the rainbow
Why, oh why can't I?

Lagu itu ada di film My Name Is Kim Sam-Soon i love that song..begitu juga dengan film nya...romantis, lucu...seru...

alhamdulillah juga gw dah sembuh..untung gak ada yg parah dari kejadian jatoh waktu itu..:) so gw bisa kembali kerja seperti biasa...

Posted by LaNgiT JiNgGa at 10:32 AM

2 Comments

  1. Anonymous Katrin posted at 10:45 AM  
    Ngga tau kenapa hari ini gue langi sering banget mendendangkan lagu over the rainbow..tiba-tiba postingan di blog lo pas gitu sama tema gue hari ini :)
  2. Blogger LaNgiT JiNgGa posted at 2:06 PM  
    >> iya gw juga sering nyanyi lagu itu bareng misua...hehehe..romantis banget sih lagunya...

Post a Comment

« Home